Ansikte

Behandlingar och priser

En vacker hy är en välskött hy. Varva ner och återhämta dig i vår rofyllda miljö, samtidigt som vi tar hand om ditt yttre. Från klassisk ansiktsbehandling till mer djupverkande kurer.

Behandlingar och priser

Klassisk ansiktsbehandling

Rengöring, peeling, ånga, portömning, massage, ansiktsmask, avslutar med varma handdukar, vårdande ansiktskräm och brynplockning.

Tid: 75 minuter

Pris: 620 kr

Lift Defense

Till dig som känner dig rynkig och lite slapp i huden, för mogen hud.
Lyftande och rynkreducerande ansiktsbehandling.
Rengöring  ,peeling, rynkkorrigering, lyftande massage, gummimask som stramar till huden, avslutad vård.  En behandling med mycket massage.

Tid: 75 minuter

Pris: 690 kr

Hydroptimale - fuktbehandling

Superbehandling för dig med torr eller fuktfattig hud.
Passar till alla hudtyper som vill ha ett riktigt fuktbad för huden.
Behandlingen inleds med en avslappnande   ryggmassage    några minuter, sedan fortsätter man med en djuprengöring, peeling, fuktserum, fuktmassage, snömasken läggs på  samtidigt  som du vilar på värmeplattor. Huden känns ren och fin efteråt och riktigt återfuktande.  Mycket massage med långsamma rörelser och punkttryckningar för att lugna huden.
 
Tid 75 minuter

Pris 690 kr

Porrengöring

Djuprengöring med Sothys desquacreme, en riktig porrengörare som gör rent porerna på djupet, peeling,   ånga , portömning, lermask eller en fuktgivande ansiktsmask avslutad ansiktsvård.

Tid: 45 minuter

Pris: 450 kr
 

Immuniscience - lugnande ansiktsbehandling

En behandling för dig med känslig eller allergisk hud. Såsom rosacea eller couperose. Rengöring, mjuk peeling, lugnande massage, kylande ansiktsmask,   avslutad vård.

Tid: 60 minuter

Pris:540 kr

Resurfacing peeling

En syrabehandling som är inspirerad av medicinsk hudvård som intensivt och djupgående förnyar huden. En djuprengörande sensation där hudens struktur blir slätare,syretillsättningen i cellerna ökar och huden blir strålande klar och slät. passar alla förutom för de känsliga.

Tid: 45 min 

Pris: 480 kr

Ultraljudsrengöring

En riktig storstädning av huden som du inte kan komma åt manuellt. Ultraljudsrengöringen  är en apparatur som fungerar ungefär som en dammsugare.
Den drar ut orenheter som finns i huden med galvanisk ström. Sedan för man in ett vitaminserum som återfuktar huden. Man känner sig ren och fräsch efteråt. Den är bakteriedödande, öppnar porerna så  att  smuts  och orenheter avlägsnas, återfuktande och lugnande. Renare än så kan du inte bli, en dunderkur för din hud.

Tid: 30 minuter / 60 minuter

Pris: 390 kr / 530 kr

Fransfärgning

Pris: 240 kr

Brynfärgning

Pris: 180 kr

Frans och brynfärgning

Pris: 300 kr

Brynplockning

Pris: 160 kr