Harmoni Hudvård
Klostergatan 23
633 52 Eskilstuna
Telefon 0700-90 08 79

Harmoni Hudvård

Ansikte

En vacker hy är en välskött hy. Varva ner och återhämta dig i vår rofyllda miljö, samtidigt som vi tar hand om ditt yttre. Från klassisk ansiktsbehandling till mer djupverkande kurer.


Behandlingar och priser

Klassisk ansiktsbehandling

Rengöring, peeling, ånga, portömning, massage, ansiktsmask, avslutar med varma handdukar, vårdande ansiktskräm och brynplockning.

Tid: 75 minuter
Pris: 590 kr
 

Lift Defense

Till dig som känner dig rynkig och lite slapp i huden, för mogen hud.
Lyftande och rynkreducerande ansiktsbehandling.
Rengöring  ,peeling, rynkkorrigering, lyftande massage, gummimask som stramar till huden, avslutad vård.  En behandling med mycket massage.

Tid: 75 minuter
Pris: 660 kr
 

Hydroptimale - fuktbehandling

Superbehandling för dig med torr eller fuktfattig hud.
Passar till alla hudtyper som vill ha ett riktigt fuktbad för huden.
Behandlingen inleds med en avslappnande   ryggmassage    några minuter, sedan fortsätter man med en djuprengöring, peeling, fuktserum, fuktmassage, snömasken läggs på  samtidigt  som du vilar på värmeplattor. Huden känns ren och fin efteråt och riktigt återfuktande.  Mycket massage med långsamma rörelser och punkttryckningar för att lugna huden.

Tid: 75 minuter
Pris: 660 kr
 

Choklad ansiktsbehandling

En ljuvlig behandling med apelsinolja, vaniljessens och en mörkchokladmask som appliceras varm. Benahdlingen är full med antioxidanter som bromsar upp åldrandet av huden, den är även avstressande.

Tid: 40 minuter
Pris: 450 kr
 

Porrengöring

Djuprengöring med Sothys desquacreme, en riktig porrengörare som gör rent porerna på djupet, peeling,   ånga , portömning, lermask, avslutad ansiktsvård.

Tid: 45 minuter
Pris: 430 kr
 

Immuniscience - lugnande ansiktsbehandling

En behandling för dig med känslig eller allergisk hud. Såsom rosacea eller couperose. Rengöring, mjuk peeling, lugnande massage, kylande ansiktsmask,   avslutad vård.

Tid: 60 minuter
Pris:495 kr

Resurfacing peeling

En syrabehandling som är inspirerad av medicinsk hudvård som intensivt och djupgående förnyar huden. En djuprengörande sensation där hudens struktur blir slätare,syretillsättningen i cellerna ökar och huden blir strålande klar och slät. passar alla förutom för de känsliga.

Tid: 45 min 
Pris: 450 kr  

Ultraljudsrengöring

En riktig storstädning av huden som du inte kan komma åt manuellt. Ultraljudsrengöringen  är en apparatur som fungerar ungefär som en dammsugare.
Den drar ut orenheter som finns i huden med galvanisk ström. Sedan för man in ett vitaminserum som återfuktar huden. Man känner sig ren och fräsch efteråt. Den är bakteriedödande, öppnar porerna så  att  smuts  och orenheter avlägsnas, återfuktande och lugnande. Renare än så kan du inte bli, en dunderkur för din hud.

Tid: 30 minuter / 60 minuter
Pris: 370 kr / 495 kr
 

Fransfärgning

Pris: 220 kr
 

Brynfärgning

Pris: 170 kr
 

Frans och brynfärgning

Pris: 280 kr
 

Brynplockning

Pris: 140 kr